Блог


Візуально збільшити простір можна не тільки за допомогою освітлення, колірних рішень та правильно розставлених меблів. Міжкімнатні двері здатні зробити кімнату вищою, а стіни - ширшими. Цікаво як?
Ловіть топ-5 ідей від PortaNova👇

🔹 Білосніжні двері

Холодні світлі відтінки додають кімнаті простору та легкості. Взагалі, щоб кімната здавалась більшою, в ній повинно бути якомога більше світла та білосніжних деталей.
🔹 Глянцеві двері

Глянець, як і дзеркальна поверхня, відображає приміщення, подвоюючи його. Особливо ефектно такі двері виглядають у чорному кольорі, але для невеликої кімнати краще обрати світлі.
🔹 Вертикальні вставки

Якщо немає можливості підняти дверний отвір, обирайте двері, які створять ілюзію висоти. Особливо це вдається моделям із вертикальними вставками. Скляні чи декоративні, неважливо, тут головне звернути увагу на контраст фактур чи кольорів.
🔹 Двері в тон стіни

Приховані двері в тон стіни - це завжди вдала ідея. Таке рішення врятує навіть дуже крихітну кімнату.
🔹 Нестандартні розміри

Якщо ви задумались про візуальне збільшення простору ще на початку ремонту, у вас є можливість поекспериментувати із розмірами, скорегувавши дверний проріз. Високі двері створюю відчуття високих стель. А в поєднанні із білим кольором вам вдасться зробити ефект палацу чи конференц-залу.